Sidor

onsdag 30 mars 2016

För ingen går väl till jobbet halvsjuk nu för tiden?

(20160330) Dagens breda uppgång i Sverige och Europa. Kan vi tacka tisdagens uttalande från Federal Reserve i USA för. "Att höjningar av styrräntan bör man gå försiktigt tillväga med". Fint där får man väl göra en tolkning lite som man vill antar jag? Visst Fed kommer höja men inte så snabbt (hur sakta då?). Eller vi kommer höja men väldigt väldigt sakta. Tydligen så tyckte mer eller mindre hela världen att det var ljuvmusik för öronen. För upp gick det för så gott som alla börser i Europa och USA. (börserna är upp vid skrivandets stund i USA).

Den förbannelse jag dragit på mig, som går under namnet "influensan". Vägrar släppa sitt grepp om mig. Ett tag var jag inne på om något offer av något slag. Skulle kunna få den att titta åt andra hållet medans jag blir frisk? Kanske kunde jag göra något jätte dumt som att sälja mina Telia som delar ut om några veckor. Men en sånt stort offer skulle jag aldrig kunna göra. Så den planen gick inte. Om min dotter också blir sjuk? Slipper jag då? Nix, vart bara mer jobb för mig i och med att det hände igår.

Börjar få slut på avtalstimmar och möjligheten att jobba hemma som idag, funkar inte imorgon. Då jag förväntas besöka två kunder. Kommer bli tvungen att mirakulöst tillfriskna... för imorgon är jag på jobbet igen! Friskast av dom alla fullpumpad av mediciner. För ingen går väl till jobbet halvsjuk nu för tiden?


Inlägget ovan kom aldrig ut igår igen efter en editering. Passar ändå på att publicera det en dag för sent!

/sjuklitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar