fredag 10 januari 2020

Årsavstämning 2019.

.... 2019 susade förbi och helt plötsligt var vi början av 2020. Vart f-n tog året vägen? Som vanligt är det bara att gilla läget och göra det nya året till ett minst lika bra år! 2019 hade både toppar och bottnar för mig personligen. Man kan ju anta att jag inte är unik i det? Konstigt vore annars. Men om vi håller oss till det rent ekonomiska! Vill ju inte att bloggen ska bli för personlig..eller?















Bildkällla: https://pixabay.com/


Portföljutveckling 2019.

Avanza Portföljens värde 20190131 var 382 601 kr. 
Avanza Portföljens värde 20200103 var 547 758 kr.

Vilket ger en ökning på ca 43%... Som givetvis beror på återinvesteringar, värdeökning och nyspar. Att igen få en sån utveckling under 2020 vore inte helt fel! Jag är mer än nöjd med 2019. Skulle nog kunna kalla det en underdrift att bara säga "nöjd"....


Utdelningsutveckling 2019.

Totalt 2018 hamnade utdelningarna på 16 847 kr.
Totalt 2019 hamnade utdelningarna på 26 423 kr.

Vilket ger en ökning på ca 56 %. Återigen är jag väldigt nöjd men den utvecklingen! Kommer fortsätta 2020 på samma sätt. Återinvestera och nyspara!



Under December gjorde jag följande investeringar.

Swedbank 35 st.
Storebrand 15 st.



Utdelningar under December.

American Shipping Company 945 kr
Northwest Healthcare 24 kr



Har ännu inte fått ihop min mål för 2020. Kommer inom någon dag eller så skriva ut dom på här på bloggen!



Hur gick ditt 2019?



/investeralitemera


 

3 kommentarer:

  1. Det är inte bara jag som tror på Swedbank verkar det som! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är vi iaf två som tror på swedbank! 😉

      Radera
  2. Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
    Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är det verkliga livet. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    lyckligtvis för mig stötte jag på oduduwa e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Stave, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi-kärlek.
    Jag är gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... Jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone så är det som det känns).
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta också fungerar för dig, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare
    * Magi för framgång och marknadsföring
    * lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDDSHOOK
    * förbannelse upplösning
    * andlig rening
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
    * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
    Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera